Schilderwerken

BRUCE CAFMEYER

Schilderwerken binnen

Alles van muren en plafonds, uitplamuren van Gyproc, lakken van alle houtwerk, decoratieve technieken, vliesbehang, vernissen, schilderen of uitplamuren van faience,…

BRUCE CAFMEYER

Schilderwerken buiten

Schilderen van gevels, schilderen van ijzerwerk, schilderen van ramen- poorten- deuren in hout of pvc. Indien mogelijk wordt er 10 jaar garantie gegeven op buitenschilderwerken via Bosspaints.

Decoratieve technieken

Wij zetten een brede waaier van decoratieve technieken, enkele voorbeelden zijn:

BRUCE CAFMEYER

Aqua Sensa

Een stuctechniek op basis van cement die oogt als naadloze natuursteen. Stenen wanden lopen vloeiend over in een tegelloze vloer, is uitstekend onderhoudbaar en watervast.

Aqua sensa werd speciaal ontwikkeld voor vochtige ruimtes zoals badkamers en inloopdouches maar is geschikt voor wanden en vloeren in alle leefruimtes, alsook voor meubels en werkbladen.

Aqua sensa kleedt het interieur aan in een discreet , minimalistisch design dat warmte en sfeer uitstraalt.

Limestone Concrete

Een decoratieve techniek met mineraal uitzicht op basis van kalk, kwarts en cement.

Een betonlook met kleine kuiltjes en fijne krasjes die volledig past in de huidige trend naar eenvoud en het gebruik van zuivere materialen in het interieur.

Toepasbaar in een heel breed kleurenpalet.

Maroc

Maroc is een decoratieve stuctechniek die u doet wegdromen van eeuwenoude Marokkaanse paleizen en hun geraffineerde decoraties.

Samengesteld op basis van kalk en marmerpoeder geeft deze techniek een sober, zacht en fluweelachtig effect op binnenmuren.

Maroc is het perfecte antwoord op de vraag naar een artisanale en back-to-nature afwerking, met een exotisch tintje er bovenop.

Maroc Vintage Decay

Een muur met de uitstraling van verweerd kalkgesteente. Een gegroefde, gelaagde structuur met onregelmatige nerven en dieptes.

Sporen van oude, half vergane muren of eeuwenoude ruïnes. Maroc Vintage Decay heeft het karakter van onbewerkte en natuurlijke materialen.

De tegenstelling met effen en gladde vlakken van meubels en wanden, creëert een zekere spanning in het interieur en maakt het totaalplaatje uniek en intrigerend.

Beton Ciré

Beton Ciré

Een betonlook met een mooie minerale afwerking, is scheurvast en toepasbaar op nieuwe en oude structuren. Het is ook geschikt voor vochtige ruimtes en werkbladen, de lak biedt een waterdichte bescherming en is vlekbestendig.

Andere afwerkingen

BRUCE CAFMEYER

Laminaat en parket

U kan bij ons terecht voor Quick-Step laminaat en parket. Wij doen zowel een zwevende of gekleefde plaatsing.

Wij werken met samengesteld parket: dit is kant-en-klare parket die u achteraf niet meer moet bewerken.

Tevens garanderen wij u de perfecte plaatsing en afwerking zodat u nadien jarenlang kan genieten van uw laminaat of parket!

Alles wordt zorgvuldig besproken om volledig te voldoen aan uw smaak, noden en budget.

Raamdecoratie

Wij begeleiden je bij je keuze en zorgen voor een correcte plaatsing van oa gordijnen, lamellen, shutters, luiken, jaloezieën, screens, zonneschermen,… zo regelt u de natuurlijke lichtinval en beschermt u ook uw interieur tegen verkleuring door direct zonlicht.